Ännu en gång..

.. upplever Luleå kyla, riktig vinterkyla bestående av -30 grader (sluta klaga, vi bor i Norrland and that´s it!). Jag och hunden har varit ute på morgonpromenad, tänkte först korta av den vanliga rundan men bestämde mig för att köra samma runda trots kylan. Kände mig envis och ville trotsa alla som klagar på kylan ;)

Kallt, men otroligt uppfriskande. En lång varmdusch och frukost så här innan man tar tag i lyan som behöver finputsas och få bort lite hundhår ;)

Jobb ikväll och resten av helgen på Friends. Känns verkligen toppen. Lite svårt att förstå att Tasty är ett minneblott men otroligt skönt! Känner mig redan mycket gladare och piggare efter ha lämnat allt tjorv bakom mig. Livet blir faktiskt bättre, varje gång jag säger den meningen tänker jag på programmet som går på kanal5 (som heter livet blir bättre). Oavsett om man är kändis eller "vanlig" människa råkar man ut för skit på vägen. Vissa har mer otur än andra och vissa har den turen att aldrig behöva stöta på skit under livet. Jag är inte avundsjuk på dom människor som inte vet hur det är att känna riktig smärta och ångest, då jag vet att all denna skit jag har gått igenom har format mig och det är första gången jag känner riktig lycka och jag vet att jag förtjänar den. Den har kostat mycket och det har varit jobbigt men det har verkligen blivit det bästa av allt skit - och mer kan jag inte önska mig ♥

Det handlar om inställning. Varje morgon du slår upp ögonen har du två val, antingen blunda igen och sova vidare eller stiga upp. När du har stigit upp har du två val, antingen se till att ta dagen med ett leende och göra det bästa av allt eller skita i allt och vara bitter. Varje timme, minut, sekund och hundradel har du val som du måste välja mellan och dessa val formar till hur din dag, ditt liv, din framtid kommer att se ut. Jag skulle vilja säga att har du inställningen till att allt blir bättre och livet fortsätter trots allt kommer framtiden bli bättre. Allt hänger på dig!

Det är orättvist att vissa människor måste kämpa och anstränga sig mer för att få ett någorlunda bra liv medan andra knappt lyfter ett finger och får allt det dom vill. Vissa måste kämpa varje sekund och andra måste kämpa någon gång per år. Det är orättvist, men livet är orättvist därför är det ingen idé att fundera mer på det. En sak är då säkert att dom som kämpar varje sekund det är människor som man inte bryter ner i första taget. Det krävs en hel del, se det som belöning/vinst! För en stark personlighet är alltid bra att ha i bagaget :)

Life goes on after all -  Continue to fight your turn will come




RSS 2.0